05.07.2013 Mink?

mink2
Arvatavasti oli see mink, kes meil musta kassina üle sadama kivide jooksis ja tuule tuksi keeras.
Meil olid kamad kenasti rigatud ja praamikapteniga kihlvedu tehtud, et kumb ennem kihnu jõuab, kas meie purilauaga või nemad. Mingil oli enda suurune ahven hammaste vahel, mida ta taris munalaiu muuli tippu, kus ilmselt tal pesa ja vudinal pani ta tuldud teed tagasi. Oleks, et ta kardab inimest, tühjagi meetri kauguselt läheb mööda ning ajab oma rida.
Algus oli magus, kopsti kohe glissi ja Kakrasääre poole krüssama. Kahjuks polnud seda pidu kauaks, Manilaiu poolses küljes vohab paks merirohi, algul arvasin, et on mõni tustakas uime taga, et enam käima ei saa, tuul oli vaiksemaks jäänud. Korraks veel tõstis, aga krüssust ei tulnud enam midagi välja, Tommm suure laua ja purjega sai peaaegu enne kihnut praami kätte. Kuskil poole maa peal vaatasin ,et on targem tagasi minna, kaheksase purjega olen ma oma lauaga poolenisti vee all. Glissis sõit ei väsita kunagi, aga selline poolenisti vee all väänlemine võttis käed surisema. Õnneks või kahjuks tõstis kaldale jõudes uuesti tuule ülesse, kui tahtmine oli otsas ehk on homme targem päev.
Käisin ükspäev lemmes tulevases surfilaagris luurel, kas on tõsi, et männikäbide ja tammetõrude asemel ripuvad puudel poksikindad ja kurikad ning sõnajalgade asemel on kanepitaimed istutatud. Lisaks olla rannaliiva alla kastide viisi vägijooki maetud – sõbrad, see pole tõsi, kõik vajaminema koos hea tujuga peate ise kaasa võtma ja kohale tulema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga