06.07.2013 Kullipesa WSW 8-12m/s

Puhus – puhus terve pika päeva, et mitte ringi minna, siis koduses reiu-rannas, kus kogu purilaua pere oli pesa teinud. Kui juba jutt pesade peale läks, siis omapärased puhkajaid näeb seal kullipesas suviti, mis käest, suust ja mujalt kukub see sinna jääb ja pesa tehakse sinna otsa.
Vähe teistmoodi pesadest tuleb ka juttu ehk miks tuult ei ole, kui loomad linnud rääkida oskaks. Kihnus kakrasäärel käies jäi silma, et säärel, mis eelmine aasta oli enamus aega vee all oli kaks luigepesa. Luik teadupärast ei tee kunagi pesa kohta, mis vee alla jääb, kust nad teadsid, et see aasta tuult ei ole, vähemalt sellist tuult, mis uputab.
Sellest hoolimata oli täna super ilus surfipäev, puhus mõõdukas surfituul. Purjeks 6,3 Loft Blade 2013, mis teadupärast on selle aasta parim slaalompuri, sõpradeks Tommm, Mattti, Lehar, jt. tuntud ja tundmatud purilaudurid. Jällegi sain koos eesti kiireima tunnimehega koos kimada, päris maha ta enam ei jää.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga