07.07.2013 Võiste rand W 8-12m/s

Mis teha tuleb jälle blogida?
Prooognos ju oli, et seltsis segasem, siis leppisid puurilaudurid kokku, et lõunast reiu rannas. Nii oligi, kui mina kullikasse jõudsin olid Peep ja Lehar merel tuult valvamas. Tuul – vaa kurinahk ilmselt nägi seda ja peitis end lahe nurga taga Võistes. Samal ajal tormasid Tommm, Petersonn merele, neile lisandus Mattti. Ise kasutasin vana sõjakavalust ja lähenesin tuulele tagalast ja oligi käes st. tulin koju ja läksin koduranda.
Mul läksid silmad pahupidi, kui tuult mõõtsin kümme meetrit keskmist. Mõelda polnud kedagi ega midagi, purjeks kuuskolm ja lauaks ikka 112 ja täie pasaga merele. Mõõtsin tuule ulatust, et kusmaalt kusmaale seee tuul ulatus, läti poole sõites oli kuni piklaninani hea ühtlane kuuese tuul ja linnapoole sain tiba lahte sisse sõita, siis tulid lüngad sisse ehk siis suurema purjega oleks parem olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga