Võiste rand W 6-8m/s Fanatic Falcon112 , puri Loft Blade8,3, uim Z 42 s-

http://www.meteo.lt/skaitmenine_prog_lt_zem.php?skpt=lt_vej
Vaat selline tuuleprognoos on meie lõunanaabritel ja väga täpne. Tänu sellele tuuleprognoosile sain täna hea surfipäeva, sest just minu koduranda oli tekkinud seal tuulelaiguke 6-8m/s, mis oli ka reaalsuses olemas. Eks ma ikka väntasin algul rattaga randa ja unustasin tuulemõõtja taskussse – ei ole mina see ilmatark, kes lõokese laulu pealt tuult oskab öelda ja tuuletugevust testib vastu tuult kustes. Tuulemõõtja näitas 6,7 keskmist puhangu kündisid kaheksa metra alla, ülimalt ühtlane. Hetk hiljem olin juba kamaga rannas, teine hetk hiljem merel. Pole see kaheksane puri midagi nii raske ega kolakas, tuules tundus kerge, veest muidugi välja ei tahaks sikutada.
Kokkuvõttes poolteist tundi liugu laskmist – abiks ikka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga