Võiste rand WSW 6-8m/s

Esmaspäevane operatsioon kõik puhuvad, tuul puhus 6-8 promilli, millest piisas heaks surfipäevaks. Merel suve komplektiga, millega saab surfata, kui vesi on 20 ja õhk samapalju plussis. Ikka kodurannas, küll isa oli tark mees, et sellise elukoha valis. Tõsi tänasest neljast surfitunnist pidin ka tiksuma vahepeal, aga ära ei raatsinud tulla – vaadake kalendrit, kuu aega veel ja otsite juba käpikuid.
Eile ei puhunud, vedelesin oma rannas ja vaatasin, kuidas kohalik nn. kalamees võrke pani, vedas teine neli viis jada ja ei ühtki tähist – mis see tähendab. Täna sõites hoidsin sellest piirkonnast teadlikult eemal, muidu teistel korralikel kalameestel on võrgud ilusti tähistatud, üks lipp tähistab jada algust kaks lippu koos jada lõppu. Õhtul poes piima järel käies nägin toda kalameest, ratas hoidis teda veel püsti, ilmselt kala oli.
Täna pidasime ka Petersoniga läti hõivamise plaani, mille sisse kuulub põige ruhnu saarele. Retk ise saab toimuma nädalalõpul sõltuvalt tuuleprognoosist, puudu on paar meest, olemas on peterson ja mina, punti suureks ei aja, et matemaatiliselt kadu vältida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga