Speed.

Inimene pole masin, vähemalt ei toimi ta nii, et kallad kütust peale ja sõidad edasi. Nii ka minul sai lõunaks tänane surfipäev otsa, tõsi algas ta kell kuus häädemeestel. Tuult oli seal küll ja veel, kuid tuulesuund ei sobinud speediks. Varsti olin juba mairannas, tuul polnud veel sinna jõudnud, aga muidu tundus, et saab. Üksi ja püksid, seltsi tuli Margo, veel keerutas seal üks tore lohepoiss.
Tasapisi kosus tuul ja sai esimesed kiired triibud, pärast läks juba triibuliseks. Paraku on mai see aasta üsna täiskasvanud ja sõidumaa lühike, nii näiteks sai pea igal triibul maks tulemuse üle 70, aga 10sek jäi lahjaks, nii 65-67km/h. Õige pikkusega ei erine maks niipalju avg-st, muidugi peaks ka tuulenurk hea olema, täna kippus külgtuuleks minema. Tulemust sai natuke siiski parandatud, aga kiirust ei tulnud ehk kunagi tuleb parem päev.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga