Kullipesa. W -8-12m/s

Kes kannatab, see jõuab tuule ära oodata. Kurja küll, see ootamine oli ikka pikk pikk. Telefon hommikust saadik punane, igaüks kibeles merele. Kuidagi viisi sai lõunani ära venitatud ja kõik see mees kullikas koos. Purilaudureid oli terve külakuhi, teist samapalju lohemehi. Merel olid juba Andres ja Lehar, üks 8,6, teine 6,3 mõlemad ütlesid väga hea:) Tegin valiku 6,3 kasuks, sai ka käima, kuid peagi vaibus tuul ära. Lootuses, et kohe kohe tõuseb tiksusin terve tunnikese kõrgust. Korraks lõi tuule ülesse, aga ei midagi enamat, tiksusin kaldale. Tarisin asjad kaldale ja olin juba loobumas, kui kurinahk läks kõvaks tuul. Kes veel lahkunud polnud roomasid kähku merele ja nüüd oli alles hea tuul. Kimasime Tarvi ja Tommiga koos üleval, oli teisigi, kui pisut allpool ja kõik ei jõudnud ära lugedagi.
Vesi veel suvesoe, ilm samuti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga