Treimani. N 8-12 m/s

stringidstringid2
Täna puhus kõva põhjatuul väikse loodenurgaga, mida polnud üldsegi näha, see-eest tunda.
Onu Remuse juttudeski on juttu kibuvitsapõõsast, täna oli selleks Treimani rand, kuhu Rebase Onu meid Tommmiga viskas. Vajuv vesi, mereröövlid ja teepeale jäävad rannad neelasid ülejäänud surfarid, jäigi meile rohkem tuult.
Jõudsin varakult kohale, rigasin ja jäin ootama kunas lubatud sõbrad kohale jõuavad. Jõudiski Tommm, läksin merele ja jäin ootama kunas ta seltsi tuleb. Sõidan ja sõidan, Tommmi ei kuskil, lõpuks ta tuli. Mõlemal olid kuuskolmed ja lauad 110-112, suund otse merele üle Vetevana madaliku, ma hoidsin ennast ülevalpool madaliku, Tommm vist polnud teadlik sellest madalikust ja kündis otse üle ja vedas tal ei juhtunud midagi.
Kaldal selgus ka miks Tommmil nii kaua aega läks merele tulekuga, nimelt oli ta trapetsi mahaunustanud, aga eesti mees on teeb peedist pesumasina ja mahakukkunud õuntest trapetsi. Nii meisterdas ta omale ise stringtrapetsi, mis ajas asja ära.
Hea surfipäev, päike ja soe merevesi ei ole kuhugile kadunud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga