Papiniidu. S 10-15m/s(vist vähem:) GUL

Soe ja lõbus sügispäev tuulises pärnu rannas. Olime hommikul Lempsiga esimesed ja plaan minna maisse speedima, et ei oleks maa külmunud ja kärss kärnas räägin ära kuidas oli. Kõik oli väga tore, aga tuult oleks võinud rohkem olla, veetase ka pisut kõrgem, oleks ohutum olnud. Õnneks keegi kärna ei pannud, kui nüüd emhi graafikut vaadata, siis nende näitudega poleks me üldse glissi saanud. Kahjuks ei mäleta, ma seda valemit enam, millega nendest sadamas asuvatest nõnda nimetatud tuulemõõtjatest õige tuule teada saab. Kunagi võetakse need näidud kindlasti mingiks tuule valemiks, et vaadake nii ja niipalju puhus:) Ajalugu ja ilm on kahjuks sellised asjad, mida igaüks erimoodi näeb, eriti aja möödudes, vahel ka enne.
No-jah – sellest hoolimata vedelesime seal mai rannas pea pool päeva, sõita ju sai. Pärast tulid Peeter ja Tommm ka veel seltsi. Keskrannas oli rahvast rohkem, sulelisi ja karvaseid, ilusaid ja veel ilusamaid.
Tegime rannas kalipsode kiirtesti, kümnest vastanust ütlesid 9, et pole Gulist parema kalipsoga surfanud!!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga