Papiniidu S 10-15m/s ja Häädemeeste N 10-17m/s

Silmad kisuvad kissi, mitte, et hapu oleks, pigem ikka heast surfipäevast.
Tõsi – hea oli päeva esimene pool, kui veel soe lõunatuul lõbusalt laksutas. Väljas oli veel pime, kui ma mere äärde jõudsin. Tasapisi rigasin kama ja väljas läks valgemaks, sihiks oli papiniidu ehk mai rand.
Tuult oli parasjagu, et speedikaga kimada ja veetase oli ka +10 st. sentimeetri jagu oli veel ruumi. Olin päris üksi ega vägisi kedagi merele ei too ja teist korda ei kutsu nagu kirikuski öeldakse korra, kui aru ei saa, siis omad vitsad peksavad.
Peale kümmet lõpetasin, sõitsin koju, sõin jõin ja häädemeestele, selle aja peale oli tuul 180kraadi keeranud. Magusast lõunatuulest oli saanud karm põhjatuul, mis lõikas läbi munade. Õnneks või kahjuks jäigi häädemeestel surfamata, sest veetase langes miinusesse ja tuul keeras seljataha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga