Häädemeeste W 10-15m/s GUL

Täna taaskord hea surfipäev hääde meeste rannas, ikka kiirustades. Kokku on see kiirusala seal nelipool kilomeetrit pikk, algul sai edasi tagasi sõita, et paremat kohta leida. Tuult oli, veetase 60cm. üle nulli st. palju, mis palju, tuulesuund lääs ehk siis taaaskord külgtuul. Sellegipoolest sai kimada küll ja veel, maks näidud üle 68km/h. keskm. 65 kanti ega Lempsilgi pahad näidud polnud. Ilm ilus, piisavalt soe, vesi õhk kümne kraadi kanti, pluss päike, mis ilu andis, kui vaid seda heina seal vees poleks, igasügisene nuhtlus. Mis veel torm on kõik kivimärgid äraviinud, nii et tuleb mälu usaldada. Kes enne käinud pole, siis kõigepealt kividega sõpraks saada, aga kive on seal mustmiljon, pole hullu kõigil on ju facebookis sadu sõpru, asi see mõned kivid lisada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga