Häädemeeste WSW 8-13m/s Loft6,3 ja Fanatic Falcon68l. + GUL

Eilne päev jäi märkimata.
Eilne surf oli Häädemeestel silme ees saarlaste suured numbrid – 85km/h kõva sõna. Kahjuks on kõrkjas vana ja sügistormid on selle maha murdnud ning looduslik laine tõke ei toimi ning kõrge veega jookseb ka seal laine sisse. Eile küll veetase normaalne ja vesi peegelsile kilomeetrite ulatuses, mis puudus oli tuul. Siiski oli tuult nii nibin nabin, et sain 6,3 ja 68l. glissi, kuid jõud puudus. Kiirused ikka sinna 60 sisse, samas lahe nagu siidi libised veel, see on sama, kas sõita asfaldil või kuskil munakivi teel, ikka tahaks mugavamalt ja kiiremalt.
Ilm oli ka super ilus, soe päikseline, ka vesi, ütleme nii tänu heale kalipsole soegi – ei ole olemas sitta surfiilma on sitt varustus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga