Papiniidu S10-15m/s. Falcon 68l.ja Loft 6,3 + Gul

Taaskord Pärnu rannas täpsemalt Papiniidus ehk nõukogulikus mai rannas ja jumalast ihuüksi.
Ilm kalendrit vaadates soe ehk see sügis polegi veel kordagi külma tundnud, sai ju siiani suisa paljakäsi, täna küll kindaga ehk oleks saanud ka ilma, aga turvalisus eelkõige. Täna tundus, et ei lähegi valgeks taevas oli koguaeg selline, et kohe läheb pimedaks, aga ei läinud.
Surfata oli mõnus, eriti see esimene triip, tingimused sellised mõnusad piiripealsed, et oleks veetase kõrgem või tuul tiba lahjem oleks kusi majas olnud. Kaks pool tundi möödus märkamatult, tahtmine oli muidugi suurem, kui tulemused, kuid nagu Margo ütles oleks tal sellised kiirused oleks ta õnnelik, miks mina siis mitte, antud oludes parim.
Mis veel, sügistormid on kõvasti luidete kuju muutnud, et siis ohutuse mõttes oleks vaja mõned märgid panna, kuigi paistab, et sügishooaeg hakkab läbi saama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga