Häädemeeste NW 10-17m/s

Imelik, jällegi leidsin end surfamast ega kaugele viitsinud minna, panin end häädemeestel paika, kodule kõige lähemal. Samas ei hakanud kedagi kohale meelitama, üksi kõige kindlam ei lähe hea päev raisku ja ei pea kellegiga head jagama:)
Ilm sama, mis kaks kuud tagasi ei ole soojemaks ega külmemaks läinud võib olla jah – paljakäsi enam ei kipu, aga muidu ok, kuskilt otsast ei külmeta. Tänane tuulesuund loodest see tähendab, et sõita tuli päikesesse. Algul veel nägi midagi, aga kuskil kaheteistkümnest pimestas nagu täistuledega, käib ju teine praegu nii madalalt. Lõpetasingi ära, olin kümnest peal ja sain vajaliku normi head enesetunnet kätte.
Tänase näidud, õhk +6, vesi vist sama, tuul loodest 10 – 17m/s. Varustus, laud Fanatic Falcon 68l , puri Loft Blade 6,3 , uim MXR UFOWide 20cm , sooja andis GUL ja ei mingeid kilejopesid ega muud leiutamist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga