Tuuletu.

Nädal on möödunud suusalainel, eriti hea oli tänane suusapäev.
Täna olime Margo ja Mattiga eriti varajased, kell üheksa juba suusarajal, seda seks, et paremaid tingimusi saada, öiselt värske rajahooldus, puhas valge lumi. Lausa uskumatu, peale tormi tundus, et rada on nüüd pees, aga jõulumäe omad ikka suudavad üllatada, kuigi teades tundes neid pole see üllatus – oleks mulle selline töökus antud 🙂
Vist juba ütlesin, et suusaring on nüüd 1,6km. pikk ja normaalse reljeefiga, saab suusatada ja lisaks üks pisike tõus. Esimese kümne ringiga läks pulss suht ülesse, teised kümme võtsime rahulikumalt. Tasapisi hakkas ka muud suusarahvast kogunema ja liiklus läks tihedamaks. Oligi aeg lõpetada, et jõuda koju teleri taha vaatama, kuidas meie suusakotkad lendavad, aga vist on külmkapp lukku pandud ja võti kadunud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga