Jõulukarusell.

Varahommikul küünlasäras – lootuses, et suusarada on sama hea, kui õhtul viisid jalad meid jõulumäele. Polnudki me esimesed, seal oli vares , harakas, kull ja kaaren nupukas, kes kõik rõõmsalt suusarajal uisklesid. Kahjuks oli suusarada öö jooksul tahenenud, ning muutunud ilusaks liuväljaks, see meid ei seganud. Ainult, et jalg pidi kivikõva olema, et keha püsti hoida, eks ta rohkem selline tasakaalu harjutus oli, aga kõik tasakaalulihased said hea pingutuse. Iga minutiga vooris suusarajale külalisi juurde, tundus juba päris karuselli moodi. Mõned, kel pea ringi käima hakkas, kukkusid seal pealt maha, et päris süda pahaks ei läheks pandi karusell teistpidi tööle ja siis suusatasid kõik päripäeva, kui muidu on rada vastupäeva.
Merele täna kahjuks ei jõudnud.
Olge rõõmsad ja pidage jõule kuniks neid on, kahekümne aasta pärast näoga meka poole ei mäleta keegi neid ja jõule peetakse nagu nõukogude ajal salaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga