Jõulud Jõulumäel.

Rong see sõitis tsuh-tsuh-tsuh,
Piilupart oli rongijuht.
Rattad tegid ra-ta-ta, ra-ta-ta ja ta-ta-ta
Aga seal, rongi peal, kas sa tead, kes olid seal?

Seal olid kiisud, seal olid miisud
seal olid väiksed kirjud kiisud.
Kiisud sõitsid Türile, sõitsid külla Jürile.

Meie suusarong tiirles ikka Jõulumäel, rongis Matti ja Kai. Taaskord olime varajased lootuses, et äkki … – äkki ei tule püksi ka ja nii oli kõik endine. Suusarada paras liuväli vaatamata sellele, et väljas +5 kraadi sooja. Nii olimegi tunnikese ainsad, kahtlus juba puges hinge, kas tõesti ainsad … Ilmselt piisas paljudele eilsest kelgutamisest ja teist korda pead enam ahju ei panda. Natuke kahju, eile oli ju rahvast uduumbe üle eesti, mis teha looduse vastu ei saa. Meie siiski saime ja saime oma suusalaksu kätte ning tasapisi tilkus rajale teisigi puupäid. Paaris kohas on rajal lumekihti vaid kümme sentimeetrit, arvata on, kui rajamasin sealt läbil läheb ei jää sedagi, siiski leppisime ka homme hommikuks suusa kokku.
Merele jällegi ei jõudnud ehk reedel, siis slallitrenn, tule sinagi.
jõulud 015
jõulud 014
jõulud 011

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga