Pärnu rand. SW 8-12m/s Fanatic Falcon112 + Loft Blade6,3

Oli tuuline aasta või tahab keegi muud väita:)
Aasta sai täna korralikult Pärnu rannas ära saata, seal oli täna tõsine surfipidu, sada lohe ja paar purilauda eks nii näeb välja ka hetke eesti surf, õnneks on lohed veel arengumaa staatuses, et rahvast palju … vähe, purilaud on, kui surev euroopa.
Eile mõtlesin, et kõik aitab, aga tuli meelde Hang Loose vanasõna „Täna veel, homme …“. Nii olime Mattiga taas rannas ja koos ka merel. Täna sain Falconiga taas sõbraks ja täna ta lendas ilusti, nii et mitte pole ainult suvelind. Tuul puhas offshore, Laine ilus paljas, ainult pane, kui ise mees. Panimegi rõõmuga, iga triip puhas nauding, nüüd veel suuska Jõulumäele. Sealt tulid jälle head uuudised, täna uus renoveerimine ja rada heas korras.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga