Jõulumäe. Neljas päev

Jah – vahest olen mõelnud, milleks kirjutada. Tegelikult kirjutan ju endale, aastaid hiljem mingit sissekannet vaadates suudan nende sõnade abil antud päeva taas luua, isegi selle päeva lõhn on meeles. Heameel on ikkagi, et paarsada klõpsu päeva peale tuleb, midagi teilegi ja kui head saab jagada, siis tuleb seda teha:)
Täna läksime suusarajale varem, et enne trennide algust parem ära võtta ja oli taas hea, rada värske hooldusega ja klassikajäljega, kuigi meie ikka uisutame on lähedasem surfile. Klassika on , kui raceboardiga sõit, hommikul oli siiski klassikamehi päris mitu, kel ootus tartu maratonile minna – usuks. Suusatasime Matti ja Margoga, tund kakskümmend meie suusaajaks, lahkudes oli suusalapsi rajal rohkem, kui käbisid kuusel.
Tulemas on tuulised surfiilmad, et sõita oma esimesed tulemused speedpirate võistlusele nagu ikka kuulutame välja kuupiraadi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga