Jõulumäe. Viis viimast

Viiest viis ja kaks korda päevas, selline on selle aasta suusakepp.
Täna hommikune suusk juba pool üheksa Mattiga. Hea rahulik ega seal kedagi suurt segamas polnud, kui siis äkki kümnest lõi nagu punni paisul eest. Õnneks meil selleks ajaks norm täis, pisut võibolla oli jäine, kuid mitte hullu.
Õhtul polnud plaanis minna, kuid eks minulgi see viga, et ei oska ei öelda. Pealegi ennesetunne hea, suuusata või hommikust õhtuni. Keerlesime õhtulgi pisut üle tunni, kusjuures rada oli palju parem, kui hommikul. Kui hommikul oli jäine, siis mass oli selle ilusti sõmeraks suusatanud, ka mustust oli vähem eks pimedas ole kõik kassid mustad ja lumi valge. Ring siis pisut alla kilomeetri, ringile kulub jämedalt kolm minutit, kes viitsib matemaatikat teha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga