Pärnu rand. SW 8-10m/s Fanatic Falcon112 + Loft Blade 6,3

Täna sai 2014 aasta ka vee peal vastuvõetud, tegelikkuses pole vahet olnud, koguaeg on surfata saanud ja ilm on ühesugune püsinud alates septembrist.
Kuuaega sai suusatada, aga ei jõua keegi loodusega võidelda. Täna oli veel suusarada alles, kuid enam ei kisu sinna kuna soojaga pole hooldada saadud. Õnneks näitab ilmaprognoos külmakraade ja lootus suusale püsib.
Olin merelegi hommikune, kella kümnest juba vee peal ja ausalt ei ole külm, kuritegu oleks mitte surfama minna. Varsti nägin Matti purje vee peal, siis ta kadus, viivuks nägin ka Lempsi purje, kaks lohe olid ka, üks neist vanameister Ufo. Ise kõõlusin pikkasid otsi, raekülast muulini, vahepeal kolasin mai speedialas. Kaks pool tundi möödus märkamatult ja tahtmine oleks veelgi olnud ehk saab veel või siis muud paremat. Keps käepeal näitas 2.53 ajaks, kuid muist sellest oli jalutamine mairannas, kus speediala märgistasin, aga kihutada seal ei saanud. Merel oli hea, aga kuna on nii hallll-halll, siis on parem sõita silmad kinni vaid mai pool peab korraks silmad lahti tegema, seal on siiani üksik võrguke, mis algab põlvist saadik vees. Võrk on ilusti tähistatud punase lipuga, kuid millegipärast pole punane kõige parem vee peal, kaugele hakkab silma sinine, must ja valge või on see minu vaatenurk.
Äramärkimist väärib tõik – kõik, kes täna surfamaskäisid olid Gul kalipsodega ja külm ei olnud kellelgi ei mingeid kilejopesid, tuukriülikondasid, kosmonaudi skafandreid, lihtsalt kalipso ja kõik, soovitan soojalt, kui tahad soojalt surfata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga