Suusakepp.

Olin valiku ees, kas minna paariks nädalaks kanaaridele puhkama või nautida kuuvalgeid öid jõulumäel. Valisin teise variandi, seda seks, et ka teil parem oleks, nimelt pakkusin end appi lumemöldriks ja kõik need imelised ööd oleme lund teinud, et suusarajad lõpuks valmis saaks. Taevastele vägedele ei saa lootma jääda st. see tuleb kõik läbi sinu iseenese.
Täna õhtul nautisin töövilju, nimelt silus rajameister Eiko juba toodetud lumeosa ära ja taas sai suusarada pikemaks. Kui pikk ta on seda ei tea, põhimõtteliselt on rada praegu mööbiuse lehe kujuline ehk siis lõputu ja väga hea kvaliteediga. Suusad libisevad ise ole ainult mees ja seisa seal peal.
Kindlasti on nädalalõpuks rada veel pikem ja parem, kutsun teidki heast osa saama.
lumi 004

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga