Jõulumäe 1000km.

Tänagi suusarajal ja polnudki külm, iseenesest on see piir, millest külmema ilmaga väga ei kipu suusatama, kui just Matti ei kutsu, temal pole ka -20 mingi külm:) Täna Markoga, eelnevalt hooldasime suusad Rexi külmamäärdega ja lipe suusarajal oli üle platsi nagu polekski külm ja kuiv lumi. Mingi a2 tüüp peltoneni dressi ja peltonen suusaga, pidi hullult vaeva nägema, laskumistel, kus me alles libisesime, vehkis oo juba keppidega.
Ring peaks siiski 1,9 km olema, sel juhul peate võtma finishitõusu kaks korda, esimesel korral keerate sealt laskumisel lauluväljaku poole, teisel korral staadionitõusu peale, aga täna oli näha, et kohe kohe saab rada pikemaks ja sisse tuleb jõulutõus. Praegu on rada suht lauge, paar väikest tõusu ja head lauged laskumised, millel hea klassikajälg. Külmade ilmadega oleks tark suusatama tulla lõuna ajal, kui on kõige soojem ja temperatuur tõuseb miinus 10-12 kraadini.
Ah-jaa paljusid kindlasti huvitavad meie suusakilomeetrid, tavaliselt ühe suusakorra juures tuleb neid paarkümmend ja pulsi hoiame normaalse kella põhja ei lase, kui siis lükkame:) Võidu ei tee kellegagi enam, mis teha vanadus, aga rõõm on vaadata, kuidas inimesed end suusarajal tõestavad, mööduda püütakse isegi suusatunnelis, et siis järgmisel tõusul puhata, et täpselt nagu liikluses, et kähku foori tule alt minema – elu sellest pikemaks ei muutu ega sina paremaks.
öö jõulumäel 009

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga