Peltonen.

Miinus 18 kraadi näitas hommikul külma, päeval päikse käes soojenes jällegi ja tundus päris troopiline. Milleks kanaaridele palmi alla, kui juba peale kolmandat ringi tundub päris palav ja riided üleliigsed:)
Täna veel kõik sama, kuigi raja ehitus käib hoolega. Püüdsin ka ringe lugeda, et lihtsam oleks, siis ringile kulus kuus minutit kopikatega, kokku tund kakskümmend, edasi tee ise. Juhtus ka äksn, laskumisel lauluväljaku poole, ütlesin Margole, et proovime lipet. Ma ei tea, mida tema silmas pidas, mina ikka suusalipet, igatahes kukkusin äkki keset suusarada valusasti põlvili Margo minu seljas. Kurat, see põlv valutab siiamaani, pean siiski sõnad tagasi võtma, et peltoneni suusk ei lippa, lippas küll, aga, kui Kristjan Jõekalda küsiks nimeta kümmet populaarsemat suuska, siis kindlasti ta sinna ei mahuks(väljaarvatud Pärnus). Siit ülesanne, nimeta kümme populaarsemat slallilaua brändi, õigete vastuste vahel loositakse välja Z speeduim.
21.01.2014 013

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga