Kümme väikest neegrit.

Lumi pole ära sulanud ega suusarajad otsa lõppenud, lihtsalt olen paar päeva kirjutamise ära unustanud. Mis ei tähenda et suusatamas pole käinud, suuska on iga päev saanud. Isegi selline huvitav loodusnähtus oli nagu lumesadu pärnumaal, seni oli meil ju suht lumetu, maad kattis dekoratsioonlumi. Kahjuks ega nüüdki midagi hullu sadanud, sai küll lumesahk üle testitud ja jõulumäel aeti 10km. raja põhi läbi, et juhul, kui veel tuleb saab ehk loodusliku lumega rajal suusatada.
Õnneks on 3,75 kunstlume rada igati hea ja alati hooldatud, nii me seal surfisõbradega libistame. Tahate läbisõitu, seda ei tea , suusatame selleks, et hea oleks ega kilomeetrid asja paremaks tee nagu raha õnnelikumaks. Siiski, et huvitavam oleks, siis kuidas kunagi vahest „seitset pöial poissi“, „kümmet väikest neegrit“ või „nelja aastaaega“, kõige parem on „tuhat ja üks ööd“ või „sada aasta üksildust“.
Tänane suusk oli Petsi ja Mattiga, ikka hommikul varem, tundub parem. Oleme öiselt hooldatud rajal tavaliselt esimesed, kui kuskil üheteistkümnest lõpetame, siis alles hakkab rahvas kogunema, Päeval on nädalavahetustel tõusudel juba ummikud, mitte, et see paha oleks, hea, kui rahvas head enesetunnet tahab eks surfatagi on parem, kui ruumi on.
Fiskars 005

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga