Nato.

Vaikselt mõtlesin, et lasen tänase päeva ilma suusata tuulde, aga ei. Lellekas, kes nädal aega haige oli, helistas ja tahtis vaikset tiksumise päeva teha, mis mulle ka sobis. Tegemist endise sõudjaga, sõudjad on üldse ühed kõvad tegijad vennad, lõdvalt lükkavad end ka suusarajal etteotsa.
Suusarajad olid heas korras, kuigi suusatasime vaikselt tuli ringi ajaks 15minti, tänu heale lippele, vähemalt minu puhul. Tatt suisa nirises suunurkadest, kui tulin nagu nato reaktiivlennuk laskumiselt alla, lellekas juba ammuilma vehkis keppidega, mina alles istusin laskumisasendis nägu peeretamas peas. Hea on ju näha, kui keegi tööd teeb, üldiselt on tal väga hea suusk, olen ise proovinud, lihtsalt täna juhtus niimoodi korra aastas. Suusamäärdeks on mul ikka tavaline valge parafiin, mida müüakse apteegis, kuid tellisin suurema kamaka kuskilt oü-st 10kg maksis samapalju, kui üks väike pulk suusamääret poest. Elu on näidanud, et selle parafiiniga saab kõik suusapäevad hakkama ja jalgu ei jää.
jäälilled 003

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga