OLÜMPIA.

http://kaupokoplus.blogspot.com/ , jutt olümpia vabatahtlikult.
Meie siin ikka Jõulumäe tervisekeskuse suusaradadel. Veel eelmine nädal oleks öelnud, et ei jää olümpiaradadele alla, kui vahepeal remonditi rada, kui enne oli hea, siis peale remonti mitte enam. Paari kohas veeti rajale lund, et see paksem oleks ja kauem kestaks, paraku vedamise käigus ei tea kas oli lumi prügine või autokastid, igatahes on kahes kohas rada jumalst sodine – paistab , et jäädavalt. Ilusad suusapõhjad, mis seni olid kriimudeta on nüüd üsna kriimud, mis teha tegijal juhtub.
Sellegipoolest ega suusatamata ei jää ükski päev ja suusasõpru jagub, kellega koos suuska libistada. Nädalavahetuse suusk on meil varajane, kell üheksa olime suusarajal ja rada mõnusalt kahus. Eelnevatel päevadel olen kirjutanud heast lippest, tänane ületas kõik seni kogetu.
Esimene laskumine tunnelipealt nn. finishitõusu, pea poole tõusuni, veel ei saanud aru, tundus lihtsalt hea. Sealt laskumine laululava tõusuni, paar tõuket jäi puudu, et oleks tõusu lõpus olnud. See koht ongi praegu kõige prügisem, nii tõus, kui laskumine – sealt laskumisel venitan siiski korvpallitõusuni. Vahepeal saab natuke suusatada, siis tõus jõulusillale ja seal laskumine ja vot sealt lippas hullupööra kuni teise jõulutõusuni, pole enne nii saanudki, teistega vahe 40-50meetrit, apteegi parafin ruulib:)
Nii tulidki ringiajad 13minuti peale, kokku keerlesime kaheksa ringi 30km. 1.46, pulss keskmine 130, maks 142.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga