Molekulid.

Päevad, kui vennad, kel on ühine isa ema, kuid siiski pole kunagi ühte nägu.
Ikka olümpialainel, järgmisel olümpial loodame, et Mart Sander kommenteerib juba murdmaasuusatamist, kangesti tahaks teada, kel on ilusam suusakombe ja kel ilusamad kepid suusad või siis parem suusakeha ehk saaks muusikagi taustaksning stiilipunktid ei teeks paha, saaks meie poisid paremad kohti ehk.
Tänane suusaala oli naiste teatesõit, suur favoriit norra põrus täiega vist molekulide puuduse tõttu, äärmiselt heameel soome hõbeda puhul, õnnitlused neile. Kahjuks pole kohalikust mudameediast suurt tarka olümpia kohta lugeda, kui siis, kus ukselink valesti või tapeediäär viltu jne. nn. spordiblogi on stiilis mina ja maailm, aga lõbus ikkagi, kui seda sellest vaatenurgasat lugeda, sest Sveiki on juba kümneid kordi loetud.
Kohaliku suusajuttu ka, rajad kestavad, kui tahad head libisemist ja kõva rada, tasub hommikul minna, kui pehmes tatsata, siis päeval, kui ennast petta, siis õhtul, sest siis tundub lumi valgem, kiirus kiirem. Täna siis päeval Mattiga, oli pehme, kuid libises päris normaalselt, lumi selline sõmer nagu kevadel. Muist tõuse olid küll tiba pehmed, et päris hästi suuska libisema ei saanud, kuid need sai rahulikult võtta ja seitse ringi libises tavalises tempos tiba alla 15minti ringile.
Pulsikellast on mitmeid tarku seisukohti, mõned targad ütlevad, et seda pole vaja, tuleb sõita targalt enesetunde peale. Sama võiks siis öelda, et autol pole spidomeetrit ega muid näidikuid vaja, ka enesetunde peale eks ole kuulda, kui kepsud kolvid kolisema hakkavad ja auto jääb ise seisma, kui kütus otsa lõpeb ehk saite aru st. keegi ei sõida silm koguaeg spidokal ja teistel näidikutel, sama ka pulsikaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga