Jõulumäe.

Nädalavahetus taas suusaselt Jõulumäel.
Eilsest lähemalt, seda saab võrrelda Kalevipoja tagasitulekuga. Jõulumäele tuldigi just Andruse sõitu vaatama ja ta ei lasknud inimestel pettuda. Vanamemmed nutsid rõõmust, tüdrukud kiljusid, poisid samastusid kangelasega ja taadid heldisid. Juba esimesel ringil sõitis ta liidri aja, teisele ringile minnes haakis Kümmel, kes just startis tema sappa ja nii vedas Andrus ka Peetri, kes küünte hammastega temast kinni hoidis pronksile, viimasel ringil, kui Pets pidi üksi sõitma kasvas vahe hoopilt 40 sekini. Finishis oligi Andruse edu kalendri pikkune eesti suusakoondislaste ees. Kuusega täna naersime, AV ise ta väitis, et ega trenni polegi teinud, lihtsalt palju väljas värskes õhus viibinud suuskadel.
Suusatamine mulle meeldib, aga nähes seda mõtetu masinavärgi ülalpidamist hakkab iga kainelt mõtlev inimene küsima, miks – kas mujale pole raha panna ja sponsorid, mis te pillute raha tuulde. Meie surfarid panustame just tuulde.
Selleks, et suvel palju värskes õhus merel purilauaga viibida, tuleb eelnevalt piisavalt värskes õhus suuskadel olla. Tänagi peale suusavõistlust tiirlesime Matti ja Tarviga paar tundi suusaradadel, mis endiselt heas korras, aga surf juba koputab uksele, tuul tõuseb ja nõuab sisselaskmist, paluks mitte kaheti mõelda, kevad ju.
Pilt ajast, kui purilauaga sai Lehe kohvikus käia.
Time_out

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga