Pärnu rand.SSW10-15m/s Mai speedispot ja Gul kalipso

Kevad, kalendrikevad algas eile 18.58 – surfikevad täna kell 10.00 mai rannas.
Eelnevalt luure kullikas kust oli näha, et rannajoont kattis jää, kuskil kaugel merel oli näha vaba vett. Pärnus polnud olukord parem, kui eelnevatel päevadel oli lootus ehk saab rannas sõita, siis soodsad tuuled on kogu liivilahe jää pärnu lahte vedanud. Õnneks oli veetase piisavalt kõrge ja mai speedialas normaalne veeseis, jää istus jooma taga. Mõelda polnud midagi, kuigi eemalt vaadates tundus pilt suht jäine. Nagu ikka olin üksi, ei viitsi mina enam kedagi kutsuda niikuinii neelab „vajuv vesi“ tulijad.
Tuul oli hea, isegi liiga, julgusest jäi puudu, sest neid lahtiseid jäätükke ujus ikka hoolega, milledest pidi speedides mööda saama. Tasapisi kasvas julgus nähes, et midagi ei juhtu, õnneks sellised veealuseid pankasid ei juhtunud ja teistest sai mööda. Sama tasapisi vaibus tuul ja lõpuks, kui Tommm randa jõudis, kama rigas ja vette jõudis, siis oli tuul täiega otsas. Kell oli ka juba üks, nii et kolm tundi möödus märkamatult – pane nüüd tähele, kui tahad, et sul mugav ja hea oleks, ilmselt helgemad pead juba teavad, aga ära eksle pimeduses Surfshopist saad mõistliku Gul kalipso ja enam ei pea end kilesse mässima:)
Kiirusvõistlus Speed Pirate on täiega käima läinud, sõbrad purilaudurid, kes te muidu kiired väidate olevat, tulge appi, lohed võtavad võimust:)
http://www.kitezone.ee/upload/speed2014.html
21.03.2014 Kevad mais 005

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga