Jõulumäe.

Tänase ilma prognoos oli poolakal kõige täpsem, kui enamus näitasid vihmasadu pea lõunani, siis poolakal lõppes see peale kaheksat ja nii ka oli. Muide tuuleprognoosi vaatame ka suht tihti just sealt, windguru ja muud on küll lastesõbralikud, aga liiga üldised, parem siiski, kui kanal 2. Head on veel leedukas ja hirlamid, niipalju siis ilmast ja tuulest.
Meie ikka Mattiga suusarajal ja ei saanudki täna kelgutõusu enam võtta, paari sammu ulatuses oli tõusunurk paljas ja mullapeal ei tahtnud tatsata, see pole mingi tallinna maraton. Keerlesime 3,33km ringil, kokku kaheksa ringi, tingimused head, lumi sõmer, mitte liiga jäine, samas ka mitte liiga pehme. Õhtune päikseloojangu külm võttis kõvaks ja nii ta seisis hommikuni, vihm tegi ainult head, tasandas vaalud. Arvatavalt lüheneb suusaring nädala sees veelgi, aga ehk venitab tuuletu aja üle.
25.02.2014 Jõulumäe 010

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga