Suusakross.

Uskumatu!!!
Nii võis täna hommikul Jõulumäe suusarajal paljude suust kuulda. Tõsi ta on, rada korras hooldatud, lumi jälle valge, mis kõige parem õues oli väike külmakraad olnud ja lipe super. Meie ikka Mattiga hommikusi esimese triipe joonistamas, kuskil tund aega saime omapead suusatada, siis hakkas rahvas peale vajuma. Hästi palju oli mingeid tüüpe TT tiimist ja paistsid päris nobejalad olevat, pluss veel koondislased, kes ka kohal, sest õhtul Jõulumäe Meistrivõistluse esimene päeva, seda suusakrossi näol.
Õhtune suusakross oli igati äge, distants küll 1,3km., kuid 20 erinevat takistus teel, hullem, kui ninjasõdalase distants, sellega sai vere maitse suhu, kui mitte just verd välja.
Ah-jaa meie tuterdasime oma aja ilusti ära, jalg püsis kõvana, rada samuti, mis viis kõrvad suuni või ikka vastupidi.

004

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga