Jõulumäe.

Teadmiseks, kes veel kella pole keeranud, seda tuleb teha tund aega ette, siis on päev pikem.
Täna ikka suusapäev Jõulumäel kuna võistlused algasid juba kümnest, olime Mattiga juba pool üheksa suusarajal, mis kenasti hooldatud, lumivalge ja kevadiselt kõva. Võistlusrada kulges ise tavapärasele vastupidiselt, nii ka meie tiirlesime nii öelda vastupidi igapäevasele. Rada kohe hoopis teine, tegelikult käepärasem, sest suusatamismaad tuleb rohkem, tõusud on tempovariandis võetavad, näiteks korpallitõus, millest muidu lihtsalt ronitakse ülesse, siis vastupidiselt on pikk lauge tõus ja pisut järsem laskumine.
Peale meie sõitu läkski käima Viimase Lume teine võistluspäev, kuid lund jagub veel nädalaks paariks, kui just tuul puhuma ei hakka, kui hakkab, siis …
Hüva nõu: Pildil Gul suss sõitnud kaks aastat ilus terve, tald ainult veidi kulunud, teine tavaline suss sõitnud aasta, talda sisuliselt polegi. Muidugi sõidutunde mul tuleb, samas suvel surfan siiski palja jalaga.
kalipso 003
Sama kalipsoga.
kalipso 005
kalipso 008

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga