29.04 Pärnu rand ja Jõulumäe.

Täna Pärnu rand, päike, tuul ja surfisõbrad.
Kujutasin ette, et vesi on soojem, sest eile hm-s kive uputades ligunesime päev otsa vees ja seal oli vesi +15, kuigi väljas tuule käes hakkas külm. Uputatud sai kümmekond kivi ehk oleks rohkemgi saanud, kuid mässasime ühe suurega, mis võttis ilmatu aja ja põhja ta ei läinudki, jäigi vee peale hulpima. See tähendab jällegi peaks hm sõiduala parem olema, paar korda oleks vaja veel käia, siis oleks juba kindla peale sõit.
Tavapäraselt sai täna isegi kapuuts pähe pandud, kuigi paljud sõitsid paljapäi, minu pea pole nii kõva ja seda läheb mul vaja, kasvõi siin kirjutamiseks:) Ega tuul suurt kiita polnud sõitsid suured lohed ja suured purjed, aga hea oli ikka, kuigi ütlen ausalt – siiamaani ei pea ma suurtest purjedest lugu, miks peab asi nii pervertne olema, ma räägimata formulast, tuuletute ilmadega on ju niipalju muud teha. Lauameeste punt oli pea täies koosseisus kohal, Matti, Lemps, Tommm, puudus vaid Margo, kel sünnipäev oli.
Isu sai suht ruttu täis ja tulin kaldale, vaaatasin merele, kuidas Tommm ja Lemps koos kimasid -ilus. Kaks purje merel jäid silma, kuid paarkümend lohe kalda ääres, neist vaatasin ma läbi – tee, mis tahes. Jah, mulle meeldib, kui lohega race sõidetakse, speedi või tõsiseid lende tehakse, aga niisama tuiamine ja keerukuju tegemine?
Tegelikult ei tahtnud ma surfamisest üldse rääkida, ma ju siiamaani suusatan Jõulumäel – rullsuusatan. Sõber Marko rääkis mu ära, vedas poolvägisi jõulukale, laenas mulle suusad jalga ja järgmine päev olin ma poes rullsuuski ostmas. Jõulumägi on nii superkoht, olgu see siis suvi või talv. Rullsuuska on isegi pisut parem lasta , suvel on päev pikem, rullsuuska ei pea igapäev määrima, libiseb igapäev ühtemoodi hästi ja on lihtsalt kaif.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga