Kullipesa. Fanatic Falcon112 ja Loft Blade 7,0

Juhtus tänagi nii, et randa jõudes veel tuult polnud, nõutult vaatas Matti mulle otsa, mis teha. Ütlesin tuleb kähku rigada, enne, kui Hilja tuleb, teada oli, et Tuul ei hiline. Napilt jõudsin kalipso selga, täna õieti ja juba laksas, täiesti müstika, kui kähku kõvaks läheb – tuul. Puri jällegi seitsenull, esimene tund oli hea, vaatamata sellele, et vahepeal sadas rahet, hetk hiljem paistis päike. Järgmine pooltund oli juba lahjem, käis, aga niisama ilma powerita ja viimane ots sai Ilma asjata tehtud, sest tagasi pidin tiksuma. Seltskond tänagi sama, mis eile, neli puuraidurit ja üksik lohe. Jällegi müstika, kuhu on kadunud kõik kirjud püksikud, ilmselt ainult pärnu rand, mis mõtet on kirjul trussikul, kui keegi ei vaata.
Oludest veel niipalju, et natuke on külmemaks läinud:)
30.04.2014 012

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga