Pühapäev kirikus.

kirik
Täna pühapäevasel päeval usklike inimestena käisime ilusti kirikus. See käik jäi õhtu peale, päev venis kiiresti. Olime Tommmiga ainukesed seal, aga tänane jutlus oli väga hea, kõrvad nautisid seda ja hing laulis. Kus meie kirik asub – meie kirik on meri ja pühendunud usklikena oleme see nädal seal iga päev olnud. Usun, et taevaisa näeb seda ja taevas on meil oma meri:)
Ise ka ei tea, aga uskusime neid prognoose, mis õhtuks tuult näitasid ja pettuma ei pidanud. Kuuest alates kaheksani lasi sellist ühtlast tuulejoru, taevas pilvitu, ilm soe. Tuulesuund loodest 8-12m/s, puri Loft Blade 7,0 ja laud Fanatic Falcon112, kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Uimeks oli mul täna Tectonic, mis pole üldse mitte paha uim, kuid seni olen vaid Z surfanud ja sellega ära hellitatud. Uim on lauale esmane, meil eestlastel on ikka hullupööra vedanud, võime funi, mis surfist saame kahega korrutada täna Z uimedele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga