Talgupäev Kullipesas.

Talgupäev – meri tuli tuulest puhtaks riisuda. Sõbrad aitasid, taaskord kullikas selline päev, kus mitte ühtegi lohe, väljaarvatud üks:) Meid purihambaid päris mitu, Kristel, Tommm, Lemps, Matti, Margo ja Ivar, kes tuli hiljem.
Imelikul kombel lootuses paremale tuulele ja kuna olen kõige väiksem, panin kuuskolm purje, suured mehed surfasid suurte purjede ja laudadega. Kurja saatuse kiuste sain kõigist kauem surfata, sõidukilomeetreid tuli suisa üle 70km, kusjuures näitajad polnud pahad, hea tund, hea miil, hea alpha, makski polnud selle tuule jaoks paha. Seda seks, et olud olid head, tuul SW st. vasakuga side ehk lohedekeeli linnatuul, pole seda tavapärast trampimist kullikas, tundus üsna pandav.
lenin
Pildil kogu meie punt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga