Kullipesa WSW 8-10m/s

Täna maikuusuve viimane päev ja õnneks tuuline. Mis siin ikka pikalt rääkida, kõik ju teavad ise, vesi nagu vannis ja tuul nagu tuul ikka. Jonnida polnud midagi, suur seitsme ruudune puri kokku ja krabinal merele, Lembit suur mees panin kaheksa ruuduse ja Kristel targalt 6,3 ruuduse purje.
Kokku sai kepsu järgi maha kimatud pea sada kilomeetrit, see umbes sama nagu sada suusakilomeetrit ja ega isu täis ei saanudki, oleks veel pannud, sellist ilma suve jooksul tuleb harva.
Üks huvitav loodusnähtus ka meil siin pärnu lahes. Nimelt on meri viimase nädala jooksul randadesse tohtus koguses surnud ahvenaid ja muid kalu kandnud. Arvatavalt on kogused kümnetes tonnides, kui mitte rohkem ja meres hulbib neid veel piisavalt. Miks, kes seda teab ja kui teab, siis ei ütle – „inimene sureb ikka lollina.“

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga