Kullikas W 8-13m/s. Fanatic112 + Loft Blade6,3

No nii – alles me ootasime silmad punnis peas tuult, nüüd puhub kuues päev jutti ja mõtled juba, et aitab ka:)
Tänane surf kullikas ja uskumatu ehk ebareaalne, kohal oli kümmekond purilaudurit ja ei ühtki lohe, kuigi suhe peaks olema üks kahekümnele. No-jah kullikas ei näe keegi kirjusid trussikuid kalipso peal ja eks tuul oli ka tugev, lihtsam on tuuletu ilmaga pärnu rannas klouni mängida. Meie punt täna, Margo, Tommm, Kristel, Matti, Tarvi, Peterson ja mõned veel. Kaldal tundus merel päris torm olevat, aga see on see kullika nõlv, mis alati petab. Merel nii hull ei olnud, kuskil kümne metra vast, et mitte tühja tallata, mõtlesin tunni ette võtta. Tsopp oli tõsine on vahest parem olnud, sellegipoolest püüdsin täiega tallata ja siis tuli löök allapoole vööd. Trapetsikonks läks kümme minutit enne tundi, nibin napin venitasin 40kilti täis käte peal. Kaldal vahetasin teise trapetsi, aga tuul enam polnud nii hea. Sain Tommmi ja Petrsoni sappa ning kihutasime niisama võidu.
Nüüd väike õpetus võrgutamisest – üks lipp tähendab võrgujada algust ja jada algab reeglina maa poolt. Kaks lippu tähendab võrgujada lõppu, siis on väike vahe kuni 50m ja algab uus jada. Kõige kindlam on merel läbi sõita jada lõpust st. peale kahe lipuga tähisest ja enne ühte lippu. Tommm otsustas siiski enne jada lõppu läbi kihutada, kus on kõige hullem, seal on püünise kast. Nägin üle õla, kuidas ta efektselt veel käed ette pani ja peakat hüppas, mitte vabast tahtest.
Kokku sai merel pea 90km. kimatud, maks 56km/h, vesi nagu vannis ehk homme puhkepäev.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga