NE 10-15m/s

Võlg on võõra oma, see tähendab teie, mina räägin ära, kuidas oli, muidu tuleb kohtutäitur.
Jätkuvalt puhkepäevadeta puhub, seitse päeva nädalas seitsmesele purjele, hea, et kaheksane sai maha müüdud, mis ta ront niisama seisab. Päevas saab keskmiselt sada kilomeetrit uhada, tundub nagu suusatamine, seal piisas paarikümnest kilomeetrist, et süda korralikult tuksuma saada.
Võib-olla eilsest, tundus see huvitavam ja päeva teinepool ilusam kõigist. Päev algas topu reisiga, kuna Topu Margo väitis, et seal paistab päike ja tuul keerab iseenesest loodesse jne. , tegelikkuses oli tavaline topu tüng. Lund küll ei sadanud, aga puhas offshore tuul, sellest hoolimata rigasime purjed ja tiksusime merele. Olles kaldas piisavalt kaugel saimegi tuule kätte ja puhus seal korralikult, oma kümme metra kindlasti, vaatamata rõvedale tsopile isegi 58maksi ja 56 avg. Kokku sai seal mingi 40kilti maha kimada.
Koduteel ühenduses chica tiimiga uus plaan, neil vaja hooaeg avada, kus mujal, kui Pärnus. Pärnus paistis päike ja puhus soe kirdetuul. Parim koht tahkunina selleks, seal me maandusimegi, mina ja chicad. Tuul kümme metra keskmist ja see oli alles algus. Mul on siiralt heameel, et Regina ja Helle said sellise hea hooaja alguse ega minagi ilma jäänud. Keps näitas läbisõitu 50km, maksi 59 ja avg 58, nii et igati korralik surfipäev.
Uue nädala prognoos on kiire.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga